onsdag 26 februari 2014

Farmors bästa paj...enligt Lisa ;-)

Den här pajen, som är väldigt enkel att göra, är en av Lisas favoriter hos farmor och farfar :-) 

Farmors bästa paj
Ugn: 225°c                                                 tid: ca 20-30 minuter
100 gr margarin
2 dl vetemjöl
½ tsk salt
2 msk vatten

120-200 gr skinka
1 röd paprika
broccoli

2 dl grädde
3 ägg

persilja

1. Knåda ihop degen. Klä en pajform och förgrädda ca 10 min.
2. Koka broccolin lätt.
3. Hacka skinka och paprika.
4. Lägg skinka, paprika och broccoli i pajskalet.
5. Blanda ägg och grädde, och häll i pajen.
6. Strö lite färsk persilja ovanpå
7. Grädda ca 30 minuter i 225° varm ugn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar